Selecteer een pagina

Geachte directeur / programmeur

The Blue Stars

Cabaret met een zweem van vroeger en een knipoog naar vandaag.

De Blue Stars is een cabaretgroep van 4 heren en 2 dames. Harrie Sijbers en Rob Verschuren (cabaret), Joost Egmond en Benjo Plandsoen (muziek), Ellen Sijbers en Erica van Dijck (zang).

The Blue Stars treden reeds een aantal jaren met veel succes op in dorpstheaters. Na ‘Kruimelvlaai’ en ‘Voor ’t donker binnen’ staat nu het derde programma op de planken.

Het derde theaterprogramma heet Holle Kie Day. Met een mix van cabaretteksten, ondersteund door muziek met een kwinkslag: hilarisch, herkenbaar en soms ontroerend laten The Blue Stars de theaterbezoekers beseffen wat een Holle Kie Day is. Een hoog ‘weetjenog’ gehalte, gecombineerd met liedjes uit vervlogen dagen maar ook zelfgeschreven liedjes. Holle Kie Day is heel geschikt voor 40-plussers .

Dat dit programma wederom een succes is, is bevestigd door de optredens die we recent met deze show gehad hebben oa in theater De Blauwe Kei te Veghel, ’t Klooster te Nuenen en de Enck te Oirschot. Allen uitverkocht.

Wij komen graag ook bij u spelen. Wilt u met ons kennismaken en op de hoogte worden gebracht van onze (zeer flexibele) voorwaarden dan kunt u contact opnemen met Annelies Verschuren,
tel. 06 232 61 272 of reageren middels de contactpagina.

Graag tot ziens. We verzekeren u een Holle Kie Day.

PR tekst Holle Kie Day voor programmaboek

Holle Kie Day

Kent u ze nog, die Holle Kie Days van vroeger?

Die dagen dat alles voor de wind ging. Er was geluk, de zon scheen, zowel letterlijk als figuurlijk, want alles ging goed, alles lukte, alles ging hollekiedee!

Over die dagen willen we het vooral hebben.

Hadden we vroeger meer Holle Kie Days dan tegenwoordig?

En hoe komt dat dan?

The Blue Stars proberen het antwoord op die vragen te geven.

Holle Kie Day is de opvolger van het programma ‘Voor het donker binnen’ dat we met veel plezier in diverse theaters hebben mogen spelen. Veel elementen uit dat programma vindt u ook weer terug in Holle Kie Day, de grappen en de kolder door Rob en Harrie, mooie muziek en muzikale grappen door Joost en Benjo, maar ook momenten van bezinning. ‘Onze dames’ Erica en Ellen, dragen natuurlijk ook weer hun steentje bij: zij sluiten een conference over de Beatles af met een unieke Beatle-medley. Het zit allemaal in Holle Kie Day!

De stijl van The Blue Stars is uniek en niet gemakkelijk te omschrijven. Harrie Sijbers noemt het : Cabaret met een zweem van vroeger en een knipoog naar vandaag. Elk programma is dan ook een feest van herkenning voor het publiek. Humor en ontroering wisselen elkaar af en de contrasten tussen vroeger en nu worden prachtig weergegeven.

Een avondje Blue Stars staat garant voor bijna 2 uur kijk- en luisterplezier.

New York

Veghel, optreden Blue Stars op 3 november 2017

In uw theater?